Nepřihlášen úvodní stránka  |  o regionu  |  kontakt  |  administrace  
::. PRIHLÁŠENÍ .::
e-mail:

heslo:

Nová registrace
Zapomenuté heslo

::. M E N U .::

Ikonka VESELSKO.CZ

::. KATALOG FIREM A INSTITUCÍ:
  > Katalog > Pohostinství > Hospody
::. Vlčí bouda

Vlčí bouda

ulice Vlkov nad Lužnicí  117
Město Vlkov nad Lužnici
PSČ 38191
email vlci-bouda@email.cz
www
telefon 777840048, 728864938
IČO
DIČ
REZERVACE:
telefon 728864938
POPIS ČINNOSTI:
Restaurace u řeky Lužnice
PROVOZNÍ DOBA:
Po 10:00 - 22:00 10:00 - 00:00
Út 10:00 - 22:00 So 10:00 - 00:00
St 10:00 - 22:00 Ne 10:00 - 22:00
Čt 10:00 - 22:00    
PARAMETRY OBJEKTU:
celkový počet míst 60
typ kuchyně výborná kuchyně z grilu :)
popis objektu zahradní posezení, konferenční sál
SPECIALITY KUCHYNĚ:
Pstruh na bylinkách (pečivo)
VÝTAH Z JÍDELNÍHO LÍSTKU:
Steak krkovice ( hořčice, sweetchilli, pečivo)
Klobása (hořčice, pečivo)
Grilovaná zelenina sypaná parmezánem (pečivo)
Párek v rohlíku (kečup, hořčice)
FOTOGALERIE:
 ::. UBYTOVÁNÍ Veselsko .::

Apartmánový dům Ponědraž * * *

Ponědraž  13, Lomnice nad Lužnicí - Ponědraž
  • 608 747 575
  • Cena od 240
  • Kapacita 21 os
ubytování

zobrazit další ubytování

 ::. MÍSTO PRO VAŠI REKLAMU .::
Místo pro reklamu
Místo pro zobrazení vaší firmy,  restaurace, penzionu, hotelu...

 ::. FIRMA Veselsko .::

PEKÁRNA VÁCLAV KOTYZA s.r.o.

Malé náměstí 76, Veselí nad Lužnicí
  • Potraviny
  • Web
  • 381581059
Výroba a prodej pekařských a cukrářských výrobků

zobrazit další firmy

 ::. FIRMA Veselsko .::

1. základní škola

Blatské sídl. 23, Veselí nad Lužnicí
  • Školy
  • Web
  • 381583748

zobrazit další firmy

 ::. KATALOG FIREM .::
Přidejte zdarma svou firmu do regionálního katalogu VESELSKO. Registrací získáte možnost zadání údajů o vaší firmě, vkládání kulturních akcí do kalendáře regionu, vkládání obrázků a podrobných informací k ubytování a stravování.

Kontakt  |  RSS  |  Cookies  |  Nastavení souborů cookie
Neoficiální regionální informační server - www.veselsko.cz
Publikování zde uveřejněných textů a fotografií nebo jejich částí, je možné pouze s předchozím souhlasem redakce.